Dierenkliniek Assen
 

TEAM DIERENKLINIEK ASSEN

Maak kennis
Steven Hommes

Steven Hommes

dierenarts

Lees meer over Steven
steven

Steven Hommes

Al sinds 1993 ben ik als dierenarts werkzaam in Assen. Eerst in mijn eigen solo praktijk aan de Zwartwatersweg. In 2001 ben ik met een collega samen gaan werken en hebben we Dierenkliniek Borgstee laten bouwen. Binnen onze kliniek verzorg ik, naast basisdiergeneeskunde, echo-onderzoek, endoscopie en chirurgie, waaronder laparoscopisch opereren. Ook ben ik verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem binnen onze praktijk om de zorgen dat onze zorg optimaal is en voldoet aan de ISO normen. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een huis vol met katten, honden en konijnen. En kippen en een pauw in de tuin.

chantal

Chantal Everts

dierenarts

Lees meer over Chantal
chantal

Chantal Everts

Mijn naam is Chantal Everts. Sinds 1 juli 2015 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Assen als dierenarts. Ik heb na mijn afstuderen in 2010 4,5 jaar bij een dierenkliniek in noord Groningen gewerkt. Ik heb daar altijd met veel plezier gewerkt. Omdat ik graag een leven verder wilde opbouwen met mijn vriend kwam ik voor een keuze te staan. Of het samenwonen toch nog uitstellen of een andere baan zoeken. En juist op dat moment zag ik een vacature bij Dierenkliniek Assen. Ik kreeg al snel te horen dat ik daar aan de slag mocht en die kans heb ik natuurlijk met beide handen aangenomen. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het hardlopen en probeer ik het wielrennen ook een beetje op te pakken. En omdat ik nu ook in het mooie Drenthe woonachtig ben vind ik het heerlijk om lekker een stuk in de bossen te wandelen. Ik heb zelf een kat genaamd Bommel. Bommel vindt het heerlijk om geknuffeld te worden maar nog leuker vindt hij het om af en toe het huis op stelten te zetten. Tot ziens op de praktijk!

Marc

Marc Brand

dierenarts

Lees meer over Marc
Marc

Marc Brand

tekst marc

Heleen

Heleen

dierenarts-assistente

Lees meer over Heleen
Heleen

Heleen

Mijn naam is Heleen en ik woon samen met mijn man, kinderen en onze Jack Russell in Assen. Nadat ik eerst als apothekersassistente heb gewerkt, heb ik de overstap naar de dieren gemaakt. Mijn kennis op het gebied van de medicijnen kwam dus nog steeds goed van pas. Werken als dierenartsassistente doe ik inmiddels al heel wat jaren en nog steeds met veel plezier. Daarnaast verzorg ik ook de exposities bij ons in de wachtkamer. Wilt u graag een keer uw werk bij ons tentoonstellen, dan kunt u altijd contact opnemen om uw werk te laten zien.

Riëtte

Riëtte

dierenarts-assistente

Lees meer over Riëtte
Riëtte

Riëtte

Na het voortgezet onderwijs ben ik afgestudeerd als Medisch Laborante aan de HLO in Groningen. Sinds 1998 ben ik als dierenartsassistente werkzaam, ik ben begonnen bij dierenarts Van der Meché, en werk nu al sinds de start bij Dierenkliniek Assen. Naast de gewone taken van dierenartsassistente ben ik mede verantwoordelijk voor het Laboratorium, en samen met Ellen voor de gebitsbehandelingen binnen de praktijk. Verder ben ik getrouwd, heb ik een dochter en een zoon, en 2 katten, een konijn en een paard. Ook heb ik heel veel hobby's, waaronder wol verven, spinnen, breien en haken, maar ook buitenritten maken met mijn paard.

Ingrid

Ingrid

Para-veterinair

Lees meer over Ingrid
Ingrid

Ingrid

Mijn naam is Ingrid, getrouwd en we wonen samen met onze kat Pluk in Rolde. Vanaf 2004 ben ik werkzaam in de kliniek na het behalen van mijn diploma als paraveterinair. Tijdens mijn opleiding heb ik op verschillende plekken stage gelopen waaronder ook bij dierenkliniek Assen. Ik was dus ook ontzettend blij dat ik gebeld werd voor een volledige baan die ik tot heden nog steeds vervul. In de loop der jaren heb ik naast de werkzaamheden als paraveterinair een aantal extra verantwoordelijkheden gekregen. Zo ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van de kliniek en stage begeleider. Voor de sterkliniek verzorg ik het apotheekbeheer. Samen met Ellen ben ik voedingsconsulent, diabetesconsulent, en geven we samen iedere maand een puppyparty.

Ellen

Ellen

Para-veterinair

Lees meer over Ellen
Ellen

Ellen

Na het behalen van mijn VMBO diploma ben ik gestart met de opleiding para-veterinair aan het AOC Terra in Groningen. In 2006 heb ik hiervan mijn diploma behaald. In 2008 ben ik begonnen bij Dierenkliniek Assen. Naast para-veterinair ben ik diabetes-consulent en voedingsconsulent voor dieren, ook verzorg ik het gewichtsreductie-programma, samen met Riëtte ben ik verantwoordelijk voor de gebitsbehandelingen binnen de praktijk en samen met Ingrid organiseer ik 1x per maand de puppyparty. Ik ben daarnaast verantwoordelijk voor informatie voorziening zoals adviesbrieven, website, nieuwsbrief en facebook-pagina. Ik ben getrouwd en woonachtig in Assen. Samen hebben wij een hond, Bono.

Kaylee

Kaylee

Para-veterinair

Lees meer over Kaylee
Kaylee

Kaylee

tekst Kaylee

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Licht en ruimte stonden voorop bij het ontwerp van ons gebouw

Steven Hommes

Ons gebouw

Licht en ruimte stonden voorop bij het ontwerp van ons kliniek-gebouw. In de grote open ontvangstruimte is de receptie. Hier kunt u zich melden als u een afspraak heeft en kunt u medicijnen of (dieet) voeders afhalen. Er zijn twee spreekkamers waarin onderzoek en behandeling van uw huisdier plaatsvindt. Een derde ruimte is beschikbaar voor uitgebreide diagnostiek zoals laboratorium-, ECG-, echo- en röntgenonderzoek en endoscopie. Een opnameruimte met comfortabele hokken biedt de mogelijkheid om dieren, die te ziek zijn om thuis verzorgd te worden, bij ons te verplegen. Ook kunnen dieren hier ter observatie worden gehouden. De operatie-afdeling bevat een grote behandelruimte waar kleine ingrepen worden verricht en waar dieren voor een operatie worden voorbereid. Hieraan grenzen twee operatiekamers en een aparte opnameruimte voor operatiepatiënten, zodat zij zich niet in hetzelfde vertrek bevinden als zieke dieren.

Stage-leerbedrijf

Wij zijn een officieel stage-leerbedrijf voor de opleiding van dierenarts-assistentes tot para-veterinair. Paraveterinairen zijn dierenarts-assistentes met uitgebreide verantwoordelijkheden en bevoegdheden. Zij mogen strikt omschreven zaken zonder aanwezigheid van een dierenarts uitvoeren. De dierenarts blijft natuurlijk altijd de eindverantwoordelijke. Regelmatig loopt er een para-veterinair-in-opleiding met ons mee om in een aantal maanden praktische vaardigheden op te doen. Ze worden begeleid door Ingrid de Weerd, onze stage coördinator, die er op toe ziet dat alle onderdelen van de stage aan bod komen en voldoende zijn afgewerkt. Indien nodig stuurt zij bij. Ingrid is ook het contactpersoon voor de school waar de stagiaire vandaan komt en begeleid de eindbeoordeling.

Om te zorgen dat iedere stagiaire zo veel mogelijk kan leren nemen we één stagiaire tegelijk aan.
Verzoek tot stage kan schriftelijk per brief (Borgstee 28, 9403 TV Assen) of email (info@dierenkliniekassen.nl) o.v.v. Stageverzoek.

Sterkliniek Dierenartsen Assen
Borgstee 28
9403 TV Assen
Receptie: 0592-405144
Spoedlijn: 0592-405321
info @ dierenkliniekassen.nl
Openingstijden:
ma t/m vr 9:00-19:00 uur
Volg ons op facebook
×

Log in