Dierenkliniek Assen
 

Operatie, opname & nazorg

uw huisdier heeft een operatie nodig

Operatie

Als er een operatie moet worden uitgevoerd, dan wordt vooraf met u besproken wat er gaat gebeuren en een schatting gemaakt van de verwachten kosten.

Op de dag van de O.K. wordt voor de narcose een lichamelijk onderzoek gedaan. Het is belangrijk dat nog even kort wordt besproken wat we gaan doen en wat uw verwachtingen zijn. Ook word er gecontroleerd of uw contactgegevens nog kloppen.

Vervolgens krijgt u huisdier een eerste kalmeringsprikje.

We raden aan om even bij uw huisdier te blijven tot dat deze versuft is door deze premedicatie. Vervolgens neme we uw huisdier mee naar de operatie afdeling en gaat u naar huis.

Aan het eind van het operatieprogramma kunt u even informeren hoe alles is gegaan. Meestal is dit tussen12:00 en 13:00 uur. Ook wordt er dan afgesproken hoe laat u uw huisdier weer kunt komen ophalen.
Na de operatie krijgt u schriftelijk instructies over de nazorg van de operatie.

Opname

Soms is voor een goede behandeling een opname noodzakelijk. De zorg voor uw dier wordt dan tijdelijk door ons overgenomen.

Bij opnames is het natuurlijk altijd mogelijk om op ziekenbezoek te komen. Wel verzoeken we het tijdstip even met een van de assistentes af te spreken.

Nazorg

Voor controles van behandeling of operatie wordt direct een afspraak gepland. U krijgt hiervoor een kaartje mee met de datum en tijdstip van de controle. Let erop dat u bij dezelfde dierenarts afspreekt, wat de communicatie het eenvoudigst houdt. De receptie-assistente zal hier ook op letten.

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Uw dier achterlaten voor operatie is altijd spannend

Door vooraf informatie te geven willen we zoveel mogelijk ongerustheid wegnemen

Sterkliniek Dierenartsen Assen
Borgstee 28
9403 TV Assen
Receptie: 0592-405144
Spoedlijn: 0592-405321
info @ dierenkliniekassen.nl
Openingstijden:
ma t/m vr 9:00-19:00 uur
Volg ons op facebook
×

Log in