Sterkliniek Dierenartsen Assen

Kliniek voor gezelschapsdieren

Preventieve Zorg

Uw huisdier gezond houden

Diagnose & Therapie

Uw huisdier weer beter maken

 • 0
 • 1
 • 2
klok

Openingstijden en spoedgevallen

Borgstee 28
9403 TV Assen
Receptie: 0592-405144
Spoedlijn: 0592-405321

Openingstijden: ma t/m vr 9:00-19:00 uur
info@dierenkliniekassen.nl

Lees meer
medisch

Korte medische informatie

Laparoscopisch opereren
In plaats van een operatie uitvoeren via een snee in de buik kunnen we steeds meer ingrepen doen via een "kijkoperatie" Inmiddels hebben we al meer dan vijf jaar ervaring met het via kijkoperatie "steriliseren" van teefjes.

LEES MEER
sterkliniek

Sterkliniek Dierenartsen

Sterkliniek Dierenartsen is een samenwerkingsverband van verschillende dierenklinieken verspreid over Nederland. Gezamenlijk onderhouden we een kwaliteitssysteem dat door een extern bureau gecontroleerd wordt en voorzien is van een ISO certificaat.

Lees meer

Wat we doen

“We bieden als team hoogwaardige diergeneeskundige zorg en streven naar een betrokken contact en een duurzame relatie met onze klanten. Dit door, naast over de gezondheid van onze patiënten te waken, hulp en voorlichting te bieden aan de eigenaren en rekening te houden met de wensen en mogelijkheden van deze eigenaren.”

Onze zorg voor uw huisdier

preventieve zorg

Preventieve zorg

Naast het genezen van allerlei ziekten is een belangrijke deel van ons werk ook het gezond houden van uw trouwe huisvriend oftewel de preventieve zorg. Door uw huisdier optimale zorg te bieden hebben ze de beste kans op een gezond en lang leven.

Lees meer
diagnose therapie

Diagnose & therapie

Een huisdier kan niet vertellen wat het mankeert. Door de eigenaar te bevragen en het dier te onderzoeken proberen we zo snel en nauwkeurig mogelijk tot een diagnose te komen om vervolgens een therapie in te stellen.

Lees meer
operatie opname nazorg

Operatie, opname & nazorg

Uw huisdier achterlaten voor operatie is altijd spannend. Belangrijk is dat u weet wat u kunt verwachten. Door vooraf goede informatie te geven en te zorgen voor optimale nazorg proberen we zoveel mogelijk ongerustheid weg te nemen.

Lees meer

Super dierenartsen en assistenen. Dank jullie wel voor jullie goede zorgen elke keer maar weer.!

Ingrid

Wij gaan al sinds jaar en dag met onze dieren naar deze dierenarts. De service is super. En ze zijn stuk voor stuk altijd erg lief. Ook denken ze mee naar de beste oplossing.

Laura

Alleen maar lof voor deze dierenkliniek. Kundige en vriendelijke mensen aan wie je de verzorging van je huisdier volledig kunt toevertrouwen.

Paula

Aandacht voor dier en mens!

Siska

Wij zijn heel blij met Dierenkliniek Assen. En willen dan ook iedereen bedanken voor de goede zorgen voor onze kat. Zelfs midden in de nacht konden we terecht!

Hester

We komen hier al jaren met onze huisdieren en zijn altijd goed geholpen. Betrokken en kundige medewerkers.

Tirza

Superfijne en goede dierenkliniek met betrokken dierenartsen en assistenten. We gaan hier nu met onze jonge labrador van 8 mnd al vanaf we hem hebben heen en wij zijn zeer tevreden.

Janny

De afgelopen jaren kwamen wij heel erg regelmatig bij deze kliniek met onze Duitse Dog Sandor. Sandor had vanaf zijn geboorte en aangeboren afwijking aan zijn immuunsysteem. Ik heb nog nooit een dierenarts mee gemaakt die zoveel heeft gedaan voor onze hond.

Familie Braams

Het is voor niemand leuk als je dier iets ernstigs overkomt, maar de wetenschap dat een vakkundig team, alles zal doen wat nodig is voor de gezondheid van je huisdier is een geruststellend idee.

Marianne

Al vanaf de Zwartwaterseweg kom ik met de huisdieren bij jullie. Zeer tevreden. Topteam! Zeer betrokken. Zeker als een dier erg ziek is en als uiteindelijk blijkt dat je kat het niet gaat halen goede adviezen en begeleiding hierin. Duidelijke uitleg en voor en tegens tegen elkaar afwegen en dan samen een besluit nemen over hoe verder. Complimenten hiervoor aan dr Hommes: eerlijk en to the point. Daar houd ik van!

Ria

Dierenkliniek Assen betekend voor mij een menselijke, professionele kliniek waar ik mag huilen en blij mag zijn. Waar ze je naam kennen en het beste voor hebben met mij en mijn huisdieren.

Dorien

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
Sterkliniek Dierenartsen Assen
Borgstee 28
9403 TV Assen
Receptie: 0592-405144
Spoedlijn: 0592-405321
info @ dierenkliniekassen.nl
Openingstijden:
ma t/m vr 9:00-19:00 uur
Volg ons op facebook
×

Log in